martes, 2 de diciembre de 2014

LA UNIVERSITAT DELS NINS

https://uibmail.uib.cat/ajax/image/mail/picture?folder=default586%2FSent+Messages&id=153&uid=B52C5F26-8F22-4DB3-87E3-D91E4FDA75EC%40uib.es
 
Benvolguts companys, A la UIB treballam per formar futurs professionals. Molts d'ells ja estudien a les aules universitàries assignatures que inclouen la didàctica.
A partir d'aquí hem creat un web adreçat específicament als alumnes d'educació primària <http://nins.uib.cat>, els continguts del qual anirem ampliant progressivament gràcies a aquest projecte transversal amb moltes de les unitats de la nostra universitat.
Dirigim aquest web a les escoles, els educadors, les famílies i també als alumnes, posant a la seva disposició tot un ampli ventall de recursos i activitats.
La idea és facilitar eines per jugar aprenent o aprendre jugant amb activitats educatives dinàmiques i plenes d'iniciatives.
Ens agradaria demanar-vos que visiteu el web amb els vostres estudiants, que ens aconselleu, que també l’useu a classe i que, si hi veieu alguna cosa a millorar, a aportar o a construir, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.
Moltíssimes gràcies,
Antonio Fernández-Coca
Director de l'Estratègia de Comunicació i Promoció Institucional
http://dircom.uib.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario