jueves, 23 de mayo de 2013

COMUNICADO DE LA FAPA PARA COLABORAR CON LA COORDINADORA DE PROFESSORAT PREOCUPAT.


Benvolgudes associacions,
Des de la coordinadora de professorat preocupat ens demanen la col·laboració per a participar en un flash mob que es realitzarà aquest dissabte (anniversari prof.preocupat i contra LOMCE TIL). Un flash mob és una coreografia a un lloc públic i de forma que paregui improvisada. Ahir ja es va fer un assaig, i demà divendres a les 18h al gimnàs de l'IES Sa Blancadona se'n farà un altre.
El flash mob es farà dissabte i la gent interessada se li comunicarà lloc i hora (només ho hauria de saber la gent que hi participarà). Podeu venir acompanyats dels vostres fills i filles.

Salutacions,
FAPA Eivissa




Estimadas asociaciones,
Desde la coordinadora de profesorado preocupado nos piden la colaboración para participar en un flash mob que se realizará este sábado (aniversario prof. preocupat y lucha LOMCE TIL). Un flash mob es una coreografía a un lugar público y de forma que parezca improvisada. Ayer ya se hizo un ensayo, y mañana viernes a las 18h en el gimnasio del IES Sa Blancadona se hará otro.
El flash mob se hará el sábado y la gente interesada se le comunicará lugar y hora (sólo lo debería saber la gente que participará). Podeis venir acompañados de vostros hijos e hijas.

Saludos,
FAPA Eivissa

COMUNICADO DE LA COORDINADORA DE PROFESSORAT PREOCUPAT.
Hola a tots,
La Coordinadora de Professorat Preocupat acaba de complir un any de vida i un any de lluita. Això ha coincidit amb l'aprovació a tràmit de la LOMCE a nivell estatal i l'aprovació del decret del trilingüísme (TIL) a nivell balear.
És per això que ens hem plantejat fer un esdeveniment on es combini la lluita en contra d'aquestes normes, i la celebració de l'aniversari.
L'esdeveniment que estam preparant és el següent: una flashmoob per fer dissabte de matí al mercat nou, a les dàlies, i a algun tercer lloc (encara hi ha dubtes de on, pot ser aeroport, pàrking de mercadona,...). Ens agradaria molt que fos un esdeveniment compartit on hi participàs tota la comunitat educativa: professorat, famílies i alumnat. Per tant, ESTAU TOTS CONVIDATS. D'aquesta manera seguirem demostrant que tots estam junts en aquesta lluita.
Pel qui tingui algun dubte, una flashmoob és una coreografia a un lloc públic i de forma que paregui improvisada. Primer són pocs els que comencen ballant, la resta estarà pel voltant, fent veure que no formen part d'això, i poc a poc s'hi van incorporant.
Per assajar aquesta coreografia hem quedat avui dimecres a les 7 al gimnàs del IES Blancadona, i el divendres a les 6 al mateix lloc. Seria interessant que qui vulgui participar vingués algun d'aquestos dos dies a assajar, però si no és possible, no hi ha problema, es pot participar igualment, ja que la coreografia no és difícil, i de seguida que s'ha vist una mica, un s'hi pot afegir. Això sí, tothom hauria de dur camiseta de color verd i alguna cosa verda al cap (perruca, cinta de cabell, mocador...)
Us demanan que tant si podeu venir com si no, faceu passar aquest correu a tots els vostres contactes i amics.
Moltes gràcies a tots pel vostre esforç i us esperam.
Coordinadora de Professorat Preocupat

No hay comentarios:

Publicar un comentario